Týden hokeje v Hlinsku

Týden hokeje v Hlinsku

Náborová akce Pojď hrát hokej, kterou organizoval celorepublikově ČSLH s cílem propagovat hokej a přivést do klubů v celé ČR více dětí, měla v Hlinsku velký úspěch.

Banner

Akce byla propagována na billboardech, TV, rádiu. Náš hokejový klub ji propagoval ve svém regionu tzn. v Hlinsku a přilehlých obcích výlepem plakátů, direct mailem do školek, základních škol, na klubových stránkách a zimním stadionu.

Na zimním stadionu v Hlinsku tak v sobotu odpoledne organizátoři očekávali, s jakou odezvou se tato akce setká. Nutno říci, že takový úspěch nikdo nečekal. Akce splnila svůj účel. Do projektu se přihlásilo 49 dětí a spolu s dalšími čtyřmi, které ještě nejsou rozhodnuté, si odnesly po akci domů krásné dárky - hlavním byl samozřejmě krásný dres národního týmu. Na stadionu tak bylo s rodiči a dalšími rodinnými příslušníky opravdu živo, takže i s doprovodem přišlo okolo 180 osob.

Na zdárném zajištění akce se podílelo 17 trenérů, vedoucí družstev a vedení klubu.

Po samotné registraci dětí proběhlo představení klubu a projekce a představení výstroje i její fyzická ukázka. Děti a rodiče si mohli prohlédnout zázemí kabin a pak již následoval program na ledě.

Děti byly rozděleny do 4 skupin, kde s nimi trenéři vyzkoušeli v připravených sekcích na ledě řadu her. Pro úplné začátečníky byly připraveny i plastové hrazdičky. Děti se tak seznámily s ledem, nosily míčky, tahaly se na laně. Na závěr jim malí členové klubu předvedli ukázku minihokeje a dovednosti, které se naučili za dva roky i s komentářem, jak vše probíhá. Necelá hodina na ledě utekla jako voda.

Na závěr si všichni účastnici udělali společnou fotografii a v 17.00 byla akce zdárně ukončena. Děti s rodiči odcházely spokojené.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Hlinsku najdete zde.


Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“