OBRAZEM: Jak se natáčel klip k oficiální písni Pojď hrát hokej

Videoklip k projektu Pojď hrát hokej jste již jistě viděli. A pokud ne, můžete to napravit a podívat se na video výše. Zajímalo by Vás, jak se celý klip vznikal? Podívejte se na zákulisní fotky v naší fotogalerii.

Banner

Tento týden se projekt Pojď hrát hokej dočkal své oficiální písně. Tu nahrála kapela Děda Mládek Illegal Band a skladba nese stejné jméno jak projekt Českého svazu ledního hokeje. 

Jenže minimálně stejně dobrý, jako je píseň, je i videoklip k ní. Pod ten se zase pro změnu podepsala známá dvojice komiků Richard Genzer s Michalem Suchánkem. Režiséři navíc do všech rolí obsadili pouze a jen děti  (výjimku tvoří jen Martin Procházka a Viktor Ujčík, kteří si zahráli fanoušky). O zábavu během natáčení tak nebylo nouze. Zajímá vás, jak se natáčelo nebo kdo vlastně nakonec vyhrál? Podívejte se do fotogalerie!

další články

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.