Týden hokeje v Kutné Hoře

Týden hokeje v Kutné Hoře

V sobotu 28. 1. 2017 proběhla v rámci akce Týden hokeje v prostorách kutnohorského zimního stadionu náborová akce pro děti ve věku od 4 do 8 let a jejich rodiče. Akci ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádal klub SK Sršni Kutná Hora.

Banner

Všechny děti, které se zaregistrovaly (bylo jich celkem 36) obdržely svůj vlastní hokejový reprezentační dres, omalovánky, sušenky a další upomínkové předměty. Na ledě se pak mohly v průběhu dopoledne podívat na své budoucí potenciální spoluhráče, vyzkoušet si své bruslařské a hokejové dovednosti při hrách a soutěžích, při samostatném nájezdu na opravdového brankaře se v případě úspěchu mohly radovat ze své první vstřelené branky.

V zázemí klubu si pak děti mohly zkusit některé součásti hokejové výstroje a u některých z nich muselo dojít až k mírnému uplácení, aby zapůjčenou výstroj vrátily a neodešly v ní domů. Společně s rodiči si také prohlédly tělocvičnu, posilovnu a hokejovou střelnici.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kutné Hoře najdete zde.


Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “