Týden hokeje v Hronově

Týden hokeje v Hronově

V rámci projektu Pojď hrát hokej se v sobotu 28. 1. 2017 uskutečnil na zimním stadionu v Hronově Týden hokeje, tedy setkání dětí a rodičů, kteří měli zájem začít s tímto národním sportem.

Banner

Na akci přišlo velké množství zájemců s rodiči. Nových zaregistrovaných dětí v rámci projektu Pojď hrát hokej bylo 28 a další se zúčastnili alespoň samotného náboru.

Hronovský zimní stadion byl označen propagačními materiály, rodiče a děti byli nasměrováni členy

klubu do prostor realizačního týmu A-mužstva, kde pro ně byla připravena ukázka výstroje pro

nejmenší, kterou dodává do oddílů hokejový svaz. V této místnosti byla prováděna i registrace

zájemců a byly poskytnuty informace pro začínající hokejisty, například využití zapůjčení

vystaveného vybavení pro nejmenší.

Součástí akce Pojď hrát hokej byl také turnaj přípravek.

HC Hronov akci Pojď hrát hokej směřoval na závěr probíhajícího turnaje přípravek jako součást celé akce tak, aby děti a rodiče na vlastní oči viděli, co vše krásného je s tímto sportem spojeno. Vše vyšlo na 100 %, jelikož domácí vyhráli finále a vyhlášení vítězů již sledovali připravení noví adepti hokeje z ledové plochy zimního stadionu. Poté se jich ujali trenéři zapojení do programu Pojď hrát hokej. Různými hrami a ukázkami cvičení při ukázkovém tréninku se noví hokejisté bavili celých 45 minut. Po závěrečném hvizdu si všichni slíbili, že se sejdou na trénincích a vítězným pokřikem se rozloučili.

Následně zakončili pobyt na ledové ploše společnou fotografií. Poté se drobotina odebrala do kabiny, kde byly rodičům poskytnuty náležité a vyčerpávající informace ohledně tréninkových termínů a dalších možností jak působit v klubu HC Wikov Hronov z.s..

Zájemci o hokej si domluvili termín fasování výstroje, kterou jim hronovský oddíl poskytne. Každý z účastníků si odnesl na památku český dres a propagační materiály ve formě odznaků, samolepek a propagačních brožurek, které dodal Český svaz ledního hokeje.

Všem malým hokejistům se toto odpoledne líbilo a všichni se těší, že se brzy znovu uvidí na ledě HC Hronov.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Hronově najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“