Týden hokeje v Karlových Varech

Týden hokeje v Karlových Varech

Již podruhé připravila karlovarská Energie díky projektu Pojď hrát hokej zábavné odpoledne pro nadšené malé bruslaře a jejich rodiče. 25. ledna se dostavilo 27 nových zájemců o lední hokej. U vstupu byli příchozí očekáváni usměvavými trenéry, kteří s radostí pomohli vyplnit potřebné formuláře. Drobné čekání malým i velkým zpříjemňoval u prezence videomateriál s hokejovou tématikou.

Banner

Hlavní trenérka přípravky HC Energie všem představila prostory na hale, ve kterých trénují právě ti nejmenší. Někteří příchozí využili i možnost zapůjčit si brusle a helmu.

V příjemně, teplem vyhřáté šatně, si rodiče s dětmi poslechli krátkou prezentaci o ledním hokeji – sportu, který může přinést do života spoustu zážitků celé rodině.

Následovalo oblékání, psaní jmen na krásné bílé dresy a příprava na led.

Více než hodinu 27 dětí na ledě bavili trenéři i hráči A-týmu, kteří se zapojují do náborových aktivit klubu. V druhé části ledové plochy probíhal trénink hokejových nadějí ročníku 2010 tak, aby všichni přihlížející měli možnost shlédnout velkou škálu her a cvičení využívanou při výuce bruslení.

Odměnou nám všem byla radost a dětský smích. Právě takové emoce a zážitky mohou přivést kluky a holky právě třeba k hokeji, ke sportu obecně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Karlových Varech najdete zde.


Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“