Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Klub HC Spartak Polička zorganizoval ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje dne 23. ledna náborovou akci Týden hokeje. Té se nakonec zúčastnilo 30 dětí.

Banner

Akce se zúčastnilo 30 dětí. Z toho bylo 5 děvčat. Při registraci byl každý rodič v krátkosti seznámen s projektem Pojď hrát hokej, obdržel letáky k propagaci ledního hokeje a letáky s termíny školičky bruslení. Děti obdržely dárky (samolepky, placky, sušenky, omalovánky) a po vyplnění přihlášky dresy. V bufetu si mohly napsat jména na dresy, prohlédnout poháry, medaile, fotografie ze současnosti klubu, ale i z historie, vystavené dresy, součásti staré výstroje i hokejky.

V rámci prezentace ledního hokeje byly promítnuty klubové fotografie, prezentace a propagační video. Účastníci byli seznámeni i s hokejovou výstrojí a termíny bruslení.

Rodiče byli obeznámeni s finanční stránkou hokeje - členské příspěvky, ceny výstroje, podpora ze strany ČSLH na hokejové vybavení, možnost zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech. V krátkosti byli zmíněni i odchovanci našeho klubu a rovněž byly prezentovány výsledky mládeže v posledních letech.

Z tribuny potom rodiče s dětmi zhlédli ukázku minihokeje přípravek ročníku 2010 a poté ročníku 2008. Po převlečení pokračoval program na ledě. Děti se rozdělily do družstev podle toho, jaké měly zkušenosti s bruslením. Program na ledě trval asi 50 minut. Následovalo společné focení účastníků akce. Všichni příchozí si nábor pochvalovali.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.


Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“