Týden hokeje v Berouně

Týden hokeje v Berouně

V pondělí 23. 1. se na berounském zimním stadionu uskutečnila akce v rámci Týdne hokeje, která byla uspořádána hokejovým klubem HC Berounští Medvědi ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje.

Banner

Akce, jejímž hlavním cílem bylo seznámit děti ve věku od 4 do 8 let se základními dovednostmi bruslení a s ledním hokejem jako takovým, se zúčastnilo celkem 35 účastníků. Po krátkém přivítání byla těm, kteří měli zájem, zapůjčena hokejová výstroj, helmy, rukavice a hokejky.

Účastníci rovněž obdrželi dárky v podobě hokejových dresů, které dodal ČSLH a pod vedením kvalifikovaných trenérů hokejového klubu a členů dorosteneckého týmu se společně vydali na ledovou plochu. Tam si celou akci děti náramně užily, mohly si vyzkoušet lední hokej a vytvořily si svůj první hokejový zážitek. Po skončení akce a společném focení na nich bylo vidět, že to pro ně byl velmi silný zážitek.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Berouně najdete zde.


Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“