Týden hokeje ve Slaném

Týden hokeje ve Slaném

Úterý 24. ledna 2017 patřilo na zimním stadionu ve Slaném náborové akci Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej. Každé z příchozích dětí dostalo hodnotný dárek v podobě reprezentačního dresu.

Banner

Během krátké prezentace byli děti a rodiče seznámeni s výhodami, které přináší hraní hokeje.

Děti si vyzkoušely první hokejové krůčky na ledě a užily si různé hry. Zajímavý program pro ně byl připraven i v šatnách před začátkem akce.

Na led přišlo 42 nových dětí, kterým se věnovalo 8 klubových trenérů a s prvními krůčky pomáhali i mladší žáci. K vidění byl rovněž modelový trénink náborových dětí, které se bruslení věnují několik měsíců.

Celá akce se dětem velmi líbila a všichni ve Slaném věří, že brzy opět přijdou na tamní stadion. Děti, které se chtějí naučit bruslit nebo hrát hokej mohou přijít každé pondělí, čtvrtek nebo o víkendu na tréninky náboru. Informace o časech tréninků naleznete na www.hklevslany.cz v sekci rozpis ledu. Díky podpoře ČSLH a klubu získávají děti v náboru kompletní výstroj zdarma.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Slaném najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "