Týden hokeje v Bohumíně

Týden hokeje v Bohumíně

Ve čtvrtek 26. ledna 2017 proběhla na bohumínském zimním stadionu akce pořádanáve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pod názvem Týden hokeje. Pořadatelem byl místní hokejový klub HC BOSPOR Bohumín, který nabídl malým zájemcům o hokej i jejich rodičům nejen instruktážní video a možnost vyzkoušet si své bruslařské dovednosti přímo s hokejovými trenéry a kamarády na ledě, ale i možnost seznámit se s hokejovou výzbrojí a poskytl jim další informace o možnostech a podmínkách sportování v klubu.

Banner

HC BOSPOR pracuje s dětmi ve věkových kategoriích do 11 let a stále rozšiřuje svou činnost. Začátečníci dostanou výzbroj zdarma a mohou se účastnit tréninků jednotlivých mládežnických kategorií dle výběru a schopností, první půlrok děti neplatí žádné příspěvky a dále jsou tyto odstupňovány dle věku a schopností dítěte, v kategorii hokejové přípravky, kdy se děti učí bruslit a hrají si v týmu, jsou příspěvky ve výši 150,- Kč za měsíc.

Pro děti je připraveno sportování pod dozorem vyškolených trenérů i mimo hokejovou sezónu a to v prostorách přilehlých sportovišť a bazénu tak, aby získaly obratnost a dovednosti také v jiných sportech a pohybových aktivitách. Tyto doplňkové aktivity jsou pro děti zajištěny i v průběhu hlavní hokejové sezóny.

Akce se zúčastnilo cca 35 dětí a v Bohumíně budou rádi, pokud alespoň část z nich bude mít zájem vyzkoušet si své dovednosti a dále je zdokonalovat v rámci přípravky, která trénuje pravidelně v pondělí, úterý a čtvrtek odpoledne. Více informací získáte na www.hc-bohumnin.cz.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bohumíně najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“