Týden hokeje v Krnově

Týden hokeje v Krnově

Náborová akce v rámci týdne hokeje proběhla na zimním stadionu v Krnově dne 25.1.2017. Byla předem dostatečně propagována plakáty a letáky ve školách a školkách, na plakátovacích plochách ve městě, sociálními sítěmi, v místním tisku a autorozhlasem.

Banner

Akce byla zahájena v 16.00 hodin. Registrovalo se celkem 42 dětí, kterým byly rozdány náborové letáky, suvenýry včetně národních dresů. Poté proběhla prezentace, v rámci které byla sdělena základní data o klubu a jeho činnosti, dále informace z prezentace Pojď hrát hokej. Rodiče a děti si měli možnost prohlédnout důstojné zázemí stadionu pro hráče. Poté následoval program na ledě, kterého se zúčastnilo 6 trenérů.

Součástí programu na ledové ploše bylo i modelové utkání přípravky v minihokeji. Na konci proběhla společná fotografie dětí s trenéry. V 17.45 hodin byl program ukončen. Z celého průběhu byla pořízena fotodokumentace. Akce proběhla organizačně hladce. Celkový počet účastníků předčil naše očekávání. S registrovanými účastníky bude klub nadále komunikovat.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Krnově najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."