Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

V pondělí 23. ledna 2017 proběhl na zimním stadionu v Bílině nábor nových hráčů do oddílu ledního hokeje HC Draci Bílina v rámci akce Týden hokeje. Akce se nakonec zúčastnilo téměř dvacet nových zájemců o lední hokej.

Banner

Po příchodu na zimní stadion rodiče své děti zaregistrovali a vyplnili dotazník. Jako odměnu pak každé dítě dostalo tašku s propagačními předměty oddílu, města, ČSLH, nějakou tu sladkost a hlavně hokejový dres se jmenovkou, kam si dítě nechalo dopsat své jméno, aby vědělo, že dres je opravdu jeho. Celkem se zaregistrovalo 19 nových adeptů.

Po vyplnění těchto formalit se všichni v šatně převlékli a přezuli do bruslí. Na ledě již čekalo osm trenérů, a několik dalších pomocníků z řad dorostenců, kteří měli připraveno několik stanovišť a formou her a soutěží se dětem věnovali. V průběhu akce sehráli nejmenší Draci modelové utkání v minihokeji, aby nově příchozím dětem i rodičům ukázali, co se za rok až dva na ledě s hokejkou a pukem naučili. Nakonec se všichni společně, po téměř dvou hodinách strávených na ledě, vyfotili.

Na závěr akce se ještě všichni rodiče sešli ve společenské místnosti, kde jim prezident oddílu prezentoval informace o ledním hokeji, seznámil všechny s tím, jak to vše v bílinském oddíle funguje a jaké jsou v oddíle podmínky a možnosti hokejového růstu. Odpověděl i na nespočet dotazů, které rodiče zajímaly.  

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bílině naleznete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“