Týden hokeje v Rožnově pod Radhoštěm

Týden hokeje v Rožnově pod Radhoštěm

Dne 27. 1. 2017 proběhla v klubu HC Černí vlci Rožnov pod Radhoštěm akce Pojď hrát hokej. Na propagaci akce bylo vytištěno 1000 letáčků, které byly rozneseny na základní a mateřské školy v Rožnově a okolí.

Banner

Na všechny vývěsné reklamní plochy v Rožnově byly vyrobeny a vylepeny velké plakáty, dále pak cca 30 menších plakátů s datem a časem akce byly rozneseny po prodejnách v Rožnově a okolí.

Samotná akce proběhla v pátek 27. 1. 2017 od 16:00 do 17:45 hodin na zimním stadionu v Rožnově. Akce se zúčastnilo 48 dětí s rodiči a 9 dětí staršího věku, které nevypisovaly registraci. Dále také 17 dětí místního klubu, které na ledě předváděly to, co se již naučily a hrály minihokej, který moderátor komentoval. Celkem se akce na ledě zúčastnilo 74 dětí.

Rodiče po příchodu vypsali registrační formuláře, děti si daly věci do šatny, kde jim pomáhali hráči dorostu s převlékáním. Po krátkém uvítání proběhla v našem V.I.P. prostoru prezentace s představením hokeje a cca po 15 minutové prezentaci šly děti na led. Ledová plocha byla rozdělena na 6 částí, v jedné třetině předváděli malí hokejisté vzorový trénink a v druhé časti byli úplní začátečníci, kterým kromě trenéra pomáhali s jejich prvními krůčky ještě 3 bruslařky a dva asistenti z řad dorostenců.

Na ostatních stanovištích byly pro děti připraveny soutěže: překážková dráha, honičky s míči, švihadla a podjíždění překážek, zábavné hry a soutěže. Děti se během cca 50 minut vystřídaly na všech stanovištích. Na hladký průběh dohlížel na každém stanovišti vždy jeden trenér s licencí, asistent z řad rodičů a asistenti z řad dorostenců. Celkem akci řídilo 7 trenérů, 4 asistenti, 6 asistentů dorostenců a 3 maminky krasobruslařky.

Na závěr proběhlo společné fotografování účastníků. Všem registrovaným dětem byly rozdány dárečky. Akce měla velký úspěch a obešla se bez zranění. Všichni se těší na další podobnou akci.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rožnově pod Radhoštěm najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."