Týden hokeje v Soběslavi

Týden hokeje v Soběslavi

Ve středu 25. 1. 2017 od 17.00 do19.00 proběhla na zimním stadionu v Soběslavi akce Týden hokeje. Tato akce byla dlouho dopředu lokálně propagována.

Banner

Propagace probíhala formou plakátů a letáků do škol a školek, plakátů na místních vývěsních tabulích, článek v místním deníku, vyhlášením akce v městském rozhlase. Dále byl Týden hokeje propagován na Facebookových i klubových stránkách OLH Spartaku Soběslav.

Na přípravě akce se podílelo téměř celé vedení klubu a zapojeni byli samozřejmě i všichni kluboví trenéři. Do doprovodného programu se podařilo zapojit také chlapce z dorosteneckých kategorií.

Program byl zahájen v 17.00 registrací dětí od 4-8 let. Celkem bylo zaregistrováno 45 dětí, aktivně se účastnících tohoto projektu.

Těmto zaregistrovaným dětem byly předány všechny věcné dárky a dále pro ně byl připraven doprovodný program. Děti si mohly vyzkoušet hokejovou (brankářskou) výstroj, shlédnout a poslechnout hymnu projektu a prezentaci klubu, navštívit hokejovou střelnici (střelba na přesnost pukem, míčkem, flypukem) a také pro ně byl připraven ukázkový trénink žáků 3. - 4. tříd.

Posléze se všechny zaregistrované děti oblékly do výstroje a ve společné místnosti jim a jejich rodičům byly sděleny informace potřebné pro vstup na ledovou plochu. Dále se děti rozdělily do družstev dle individuálních dovedností a čekal na ně zábavný program na ledové ploše.

Během celé akce byl přítomen profesionální fotograf a kameraman, kteří celý průběh zdokumentovali, a na závěr proběhlo focení všech zúčastněných osob. Týden hokeje v Soběslavi měl dobrý ohlas nejen u dětí, ale i u rodičů.

 Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Soběslavi najdete zde.


Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."