Týden hokeje v Milevsku

24. ledna od 15:00 se na milevském zimním stadionu uskutečnila akce Týden hokeje.

Banner

Příprava a propagace akce se klubu vyplatila. Propagační návštěvy školek, ale i výlep plakátů přivedlo na zimní stadion 68 dětí. Akce, která se uskutečnila dle propozic ČSLH, se podle ohlasů přítomných rodičů vydařila. Rodiče po zhlédnutí ukázky minihokeje v podání hráčů 2. tříd mohli porovnat růst dovednosti na předvedené ukázce tréninkové jednotky čtvrťáků.

Rodiče si v šatně vyslechni něco málo z historie milevského hokeje. Předseda klubu rodičům v prezentaci ukázal, kdy a jak s hokejem začít, že hokej je dnes s pomocí klubu dostupný a že je hokej díky moderní výstroji bezpečný. Představil hokej jako kolektivní sport, který pomáhá k všestrannému rozvoji dětí. Děti si v druhé šatně s trenérem mládeže povídaly o hokeji a ukazovaly si hokejovou výstroj.

Po oblečení, obutí bruslí a nasazení helmy šly děti na led, kde je čekali trenéři a hráči A-týmu. Trenéři si připravili hry v oddělených sektorech. Této akce se jako hosté zúčastnili milevští odchovanci Tereza Němcová roz. Šťastná - mistrně světa, Bohumil Jank, obránce HC Oceláři Třinec a David Honzík - brankář Energie Karlovy Vary. Po společném fotografování následovala autogramiáda odchovanců. Akce se vydařila a dle ohlasu přítomných byla super. Poděkování patří všem, kdo se na přípravě a realizaci akce podílel.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Milevsku najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“