Týden hokeje v Nové Pace

Týden hokeje v Nové Pace

Dne 29. 1. 2017 na zimním stadionu v Nové Pace se konala akce Týden hokeje.

Banner

Akce byla zahájena v 10:00 prezentací příchozích v prostorách u hlavního vchodu zimního stadionu. Díky vyplnění formuláře dostaly děti reprezentační hokejový dres s vyznačením křestního jména. Takto se zapsalo 31 dětí, chlapců i dívek z celého Novopacka (Nová Paka, Stará Paka, Pecka, Úbislavice, Vidochov), z Lázní Bělohrad, Jilemnice, Jičína, Dobrovic i z Prahy.

Program pokračoval prezentací akce ve velké šatně pro hosty vybavenou projektorem, plátnem a sedacími lavicemi. Po přemístění do další šatny se děti v jedné převlékaly a ve druhé zkoušely hokejovou výstroj a výzbroj. Na ledě byly připraveny minimantinely, osm pracovišť pro zábavné hry a cvičení. Na ledové ploše byl představen i pukomet. Mimo led byla připravena slalomová dráha a branka pro zkoušku střelby.

V jedné třetině probíhalo představení minihokeje od nejmenších děti po hráče straších žáků a dorostenců. Ve středním třetině byla volná zóna pro rodiče s dětmi a v další třetině byla rozmístěna jednotlivá stanoviště pod vedením kvalifikovaných trenérů.

Na jednotlivých stanovištích byly děti odměňovány cenami. Mimo věcí od ČSLH poskytl pořadatel akce klubové kotouče a vlaječky. Na závěr se všichni zúčastnění vyfotografovali. Akce byla úspěšná co do počtu zájemců a zvládnutá velmi dobře pořadatelsky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Nové Pace najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“