Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 24.1.2017 v čase 16.30-18.00 proběhla na zimním stadionu v Mostě již druhá náborová akce pořádaná hokejovým klubem Sport Most z.s. ve spolupráci s ČSLH. Náborové akce se zúčastnilo 21 malých zájemců o lední hokej.

Banner

Rodiče s dětmi čekala registrace (vyplnění přihlášek), po registraci se rodiče s dětmi porozhlédli po zimním stadionu a prohlédli si prostory využívané klubem pro trénink mimo led, střílnu, rozcvičovnu a v klubovně vyslechli krátkou prezentaci ledního hokeje dle pokynů ČSLH. Následovalo převléknutí v šatně a program na ledě. Trénink začínal ukázkou miniutkání hráčů ročníku 2008, kteří následně zůstali a byli nápomocni všem nováčkům.

Trénink na ledě byl rozdělen na stanoviště s různými činnostmi. Hodně rodičů využilo možnosti být s dětmi na ledě, jak s bruslemi, tak i bez nich. Na konci tréninku se všichni společně vyfotili.

Všichni rodiče odešli s důležitými informacemi o tréninku hokejové základny a možnosti začít hrát lední hokej v mosteckém klubu.

Do akce se celkově zapojilo ze strany klubu 7 trenérů na ledě, 5 lidí na registraci a prezentaci hokeje, 6 hráčů z mužstev dorostu na výpomoc při registraci a oblékání do výstroje a 10 hráčů na miniutkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě najdete zde.


Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“