Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Ve čtvrtek 26. 1. 2017 se v Roudnici nad Labem uskutečnil Týden hokeje. Na akci dorazilo 22 zájemců o lední hokej.

Banner

Přípravě na druhou akci Pojď hrát hokej věnoval klub stejnou pozornost jako v září 2016. Akci propagoval ve všech mediích, která jsou v regionu k dispozici. Nedílnou součástí byla i osobní propagace v okolních mateřských a základních školách. I přesto, že počet dětí nepřekonal 51 zapsaných dětí z minulé akce, všichni byli při registraci mile překvapeni 22 zapsanými zájemci.

Prezentace probíhala dle instruktáže, ale aby bylo dosaženo jejího maximálního účelu, byla cca v polovině přerušena. Mezitím tým trenérů zabavil malé neposedy hravou rozcvičkou a díky bezprostřední improvizaci trenérů, kteří si děti od vděčných rodičů převzali, byla také zdárně dokončena.

Na ledě byly děti rozděleny podle schopností. Třetina se pohybovala bez hrazdiček a od začátku si užívala volnosti pohybu, který jim umožňovaly pestré a zábavné hry. Zbylé dvě třetiny se bez jejich pomoci bohužel neobešly, ale i za tak krátkou dobu se s individuálním přístupem trenérů a vzbuzenou soutěživostí naučily prvním krůčkům a svižně se postavit. Na závěr akce probíhala ukázka zápasu nejmenších hráčů klubu.

V Roudnici věří, že s akcí nebyl spokojen jen klub, ale i rodiče a hlavně její nejmenší účastníci, a že je ukázka malých hokejistů zaujala a probudila v nich touhu být jako oni.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Roudnici nad Labem najdete zde.


Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “