Týden hokeje v Litomyšli

Týden hokeje v Litomyšli

Ve středu 25. 1. 2017 od 14.00 do 18:00 hodin se na zimním stadionu v Litomyšli uskutečnila pod hlavičkou ČSLH náborová akce Pojď hrát hokej. Za HC Litomyšl se této akce zúčastnili všichni trenéři a několik funkcionářů klubu.

Banner

Nově příchozí zájemci o hokej nejprve ve vestibulu Zimního stadionu vyplnili připravený přihlašovací formulář, na základě něhož obdržel každý účastník dres a drobné dárky, poté jim byly poskytnuty informace ohledně této akce, několik informací o hokejovém klubu v Litomyšli (časy a termíny tréninku pro nejmenší, finanční náročnost hokeje u nás, možnost zapůjčení vybavení….) a následně se po skupinkách přesunuli do zázemí stadionu, kde si prohlédli kabiny.

Pak už se všichni přemístili k ledové ploše, kde jim trenéři společně se současnými hráči předvedli ukázkový trénink několika věkových kategorii a ukázku minihokeje nejmenších svěřenců.

Po této ukázce už jim rodiče obuli brusle, oblékli dres a všichni se pod vedením trenéru vrhnuli na ledovou plochu.

Nováčci si vyzkoušeli většinou první krůčky v bruslích, střelbu na branku, slalom mezi kužely a opičí dráhu. Poté se všichni vyfotili a kdo chtěl, tak si mohl vyzkoušet trénink s hokejkou mimo ledové plochy.

Tato akce se z pohledu klubu povedla nad očekávání, přišlo 43 dětí. HC Litomyšl děkuje všem účastníkům, že se přišli podívat a přivedli své ratolesti a doufá, že si hokejové setkání užili.

 Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Litomyšli najdete zde.


Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“