Týden hokeje v Třemošné

Týden hokeje v Třemošné

Dne 26. 1. 2017 se na zimním stadionu v Třemošné ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje uskutečnila náborová akce Týden hokeje.

Banner

Této akci předcházela propagace ze strany klubu HC Meteor prostřednictvím distribuce letáků zaslaných ČSLH. Tyto letáky byly doručeny do osmi mateřských a čtyř základních škol v okolí. Zásluhou prezidenta klubu, pana Duška, byla tato akce propagována také v regionálních rozhlasových stanicích a v místním tisku.

Díky této propagaci se následně samotné akce zúčastnilo 27 dětí, z toho 3 dívky a 24 chlapců. Tyto děti společně s rodiči byly seznámeny s činností klubu HC Meteor, byla jim předvedena hráčská a brankářská výstroj, měly možnost shlédnout trénink druhé třídy, prohlédnout si zázemí zimního stadionu a vyzkoušet si trénink hokejové základny klubu.

Z celého odpoledne bylo pořízeno nemálo fotografií, ze kterých je patrné, že děti byly nadšené a rodiče spokojeni.

V klubu se domnívají, že zvláště v dnešní době mají takovéto akce, které děti přivedou ke sportu, velký význam a těší se na další spolupráci s ČSLH při náborech a propagaci ledního hokeje.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třemošné najdete zde.


Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“