Pojď hrát hokej na festivalu Sporťáček ve Zlíně

Pojď hrát hokej na festivalu Sporťáček ve Zlíně

Už třetím rokem podporuje projekt Pojď hrát hokej náborový festival sportu s názvem Sporťáček. O víkendu si mohly děti 3 až 18 let vyzkoušet všechny možné druhy sportů na Stadionu mládeže ve Zlíně.

Banner

Své zastoupení zde měl u stánek Pojď hrát hokej. S organizací hokejového stanoviště vypomohl extraligový klub PSG Zlín a díky tomu si děti mohly zastřílet na branku a potkat se s hokejisty Ondřejem Veselým, Tomášem Žižkou, Antonínem Honejskem, Zdeňkem Okálem, Filipem Chytilem, Davidem Šťastným, Jiřím Ondráčkem, Tomášem Štůralou, Oldřichem Horákem, Michalem Gagem a Michalem Jordánem.

Na své nástupce se přišli podívat i trojnásobný mistr světa Petr Čajánek a reprezentant Petr Holík, který se za několik dní přesune do Čerepovce, kde bude v dresu Severstalu hrát Kontinentální hokejovou ligu.

Další Sporťáček se uskuteční 10. června v Karlových Varech a Pojď hrát hokej bude znovu u toho. Kompletní seznam termínů najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “