Týden hokeje ve Vsetíně

Týden hokeje ve Vsetíně

Projekt Českého svazu ledního hokeje, Pojď hrát hokej, zamířil v úterý 24. 1. 2017 také na zimní stadion do Vsetína. Mile překvapeni byli všichni trenéři, když se krátce po 16. hodině sešlo před ledovou plochou zimního stadionu celkem 40 dětí s rodiči.

Banner

Pro ty byla nachystána krátká prezentace, jež nastínila základní informace o klubu a také ukázala cestu, kterou mohou rodiče své ratolesti přivést k hokeji. Po krátké prezentaci přišel čas na to nejdůležitější - obout brusle a hurá na led. Po hodině strávené mezi mantinely přišlo na řadu ještě závěrečné focení. Jako vzpomínku na tuto akci si děti odnesly domů dres hokejové reprezentace.

Náborové akce se zúčastnily děti, které si své první krůčky na ledě již zkouší na trénincích hokejové přípravky, ale také úplní nováčci, kteří si tuto možnost stát se hokejistou zkusili zcela poprvé. Všichni ve VHK doufají, že se jim hokej zalíbil a že se společně uvidí při dalších příležitostech na trénincích hokejové přípravky, která probíhá každou sobotu a neděli od 9:00 – 10:00 hod.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Vsetíně najdete zde.


Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "