Týden hokeje v Hronově

Týden hokeje v Hronově

V sobotu dne 23. 9. 2017 se od 15:00 na zimním stadionu v Hronově konala sportovní akce Týden hokeje, která byla pořádána ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje.

Banner

I přes absenci ledu, z důvodu rekonstrukce strojovny zimního stadionu, si do místní Wikov arény v doprovodu rodičů našlo cestu 15 nových hokejových nadějí. Z těchto přítomných dětí se přibližně polovina zaregistrovala hned na místě a obdržela dres v národních barvách. Po krátké prezentaci všechny děti vyběhly do arény a užily si hokejové hrátky na suchu.

Vzhledem k tomu, že místní oddíl pořádá pravidelné hokejové nábory, považuje tuto účast za poměrně slušnou. Nově zaevidovaní hráči si zároveň vyzvedli hráčskou výstroj a již se zúčastnili prvního tréninku na ledě, dočasně na zimním stadiónu v Náchodě.

Všechny ostatní děti obdržely od Českého svazu ledního hokeje malé dárky a měly možnost si poprvé obléci hokejovou výzbroj.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Hronově najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "