Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Ve středu 22. 9. 2017 se na zimním stadionu v Brumově-Bylnici uskutečnila náborová akce ČSLH Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej. Akce byla ze strany klubu propagovaná osobními návštěvami trenérů na základních školách a mateřských školkách a také propagací v dostupných médiích.

Banner

Úvod akce byl věnovaný prvnímu kontaktu s rodiči a jejich dětmi v prostoru restaurace na zimním stadionu. Celý průběh registrace dětí a blok informací pro rodiče o záměru a cílech projektu Pojď hrát hokej probíhal v přátelské atmosféře. Následovala prezentace s konkrétními informacemi o práci s dětmi a mládeží v HC BBSS a o možnostech zapojení se do činností v našem hokejovém klubu.

Po skončení prezentace program pokračoval na ledové ploše. Děti se rozdělily do čtyř skupin a jedné free zóny. Náplní ukázkového programu pro děti byly pohybové hry, soutěže, štafety, seznámení se s hokejkou a pukem. Úsměv a radostný pokřik dětí provázel celý pobyt na ledové ploše. Na závěr celé akce byla pořízena závěrečná fotka, zástupci klubu poděkovali dětem i rodičům za jejich nasazení, radost z pohybu a čas, který hokeji věnovali.

Tým, který zabezpečoval celou akci se skládal ze 17 lidí – 7 trenérů a 10 organizačních pracovníků.

Celé náborové akce se v Brumově-Bylnici zúčastnilo 36 dětí, což je pro klub velký příslib do budoucna. V klubu pevně věří, že akce oslovila děti a rodiče a že se s nimi v budoucnu budou setkávat na zimním stadionu v Brumově-Bylnici.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Brumově-Bylnici najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“