Týden hokeje týmu Lvi 2009

Týden hokeje týmu Lvi 2009

Ve čtvrtek 26. ledna od 16:45 probíhala v Hokejovém centru Pouzar náborová akce Českého svazu ledního hokeje Týden hokeje v rámci projektu Pojď hrát hokej. Náboru se zúčastnilo 34 chlapců a 3 dívky.

Banner

Nábor nových mladých hokejistů a hokejistek odstartoval v 16:45. Úvodní část byla věnována registraci nových hráčů, kteří obdrželi drobné suvenýry, náborové letáčky a dres národního týmu. Následovala prezentace v hokejové restauraci, ve které šéftrenér Jan Trummer představil celou akci, Pojď hrát hokej a klub HC LVI 2009.

Poté se děti přesunuly do šaten, kde se převlékaly a připravovaly na další program na ledě. Kdo měl zájem, mohl si vypůjčit klubovou výstroj. Následovala ukázka tréninku na ledě a minihokeje, kterou připravil trenér Jan Bartizal a jeho svěřenci ze základny C ročníku 2008.

Na ledové ploše bylo vyhrazené místo pro pohyb rodičů s dětmi. Na dalších částech hřiště si děti zkoušely různé hokejové disciplíny a další cvičení, která byla součástí ukázkového tréninku. Všechny děti byly po celou hodinu do bruslení zapálené a některým se ani nechtělo domu. Celá akce proběhla skvěle a byla ukončena v 18:45 společnou fotografií. Všichni rodiče nových hokejistů dostali podrobné informace o dalším možném zapojení do tréninku hokejové přípravky.

O děti se po celou dobu staralo 8 trenéru a hráči z HC LVI 2009. Rodiče si po dobu akce mohli prohlédnout zázemí Hokejového centra Pouzar. Celá akce byla hodnocena pozitivně jak rodiči, tak klubem.

Kompletní fotogalerii z Týdnu hokeje týmu Lvi 2009 najdete zde.


Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“