Týden hokeje ve Šternberku

Týden hokeje ve Šternberku

Začátek sezóny byl ve znamení další akce projektu Pojď hrát hokej. Ve Šternberku byl tento den pro případné nováčky a zájemce naplánován na den 20. 9. 2017 od 17.00 v prostorách zimního stadiónu HC TJ Šternberk.

Banner

Vše bylo řádně na 17.00 hodinu připraveno, uvítací prostory nešlo minout a příchozí zájemci - noví hokejisté s rodiči - hned zvědavě nahlíželi přes mantinel, rodiče poctivě vyplnili přihlášky, někteří dostali chybějící části výstroje a po směrových šipkách odcházeli do připravené šatny.

Seznámeni s hokejovým klubem, průběhem tréninku a dalších věcí, které se bezprostředně týkají všech okolností a začátků s tímto úžasným sportem se rodiče i s dětmi podívali na některé ukázky tréninkové jednotky starších hráčů a poté již rozděleni do skupin mohly děti plně nasát atmosféru prvních kroků na ledě a s hokejkou v ruce.

Kulisu a atmosféru dotvářel svými komentáři DJ, jenž se nebál použít několika úryvků hokejového komentátora Roberta Záruby. 70 minut bohatého programu uteklo jako voda a spokojenost se pak podařilo zachytit na závěrečné společné fotografii.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Šternberku najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“