Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Přípravě na další akci Pojď hrát hokej věnoval roudnický klub stejnou pozornost jako všem akcím předcházejícím. Akci byla prezentována ve všech dostupných mediích, která jsou v tomto regionu k dispozici. Nedílnou součástí byla i osobní propagace v okolních mateřských a základních školách.

Banner

Bohužel proti předcházejícím dvěma akcím byl počet účastníků nejmenší. Ale i přesto je 15 přihlášených solidním počinem, zvláště, když většina projevila zájem pokračovat ve škole bruslení a v přípravce.

Prezentace byla po zkušenostech z předchozích dvou akcí výrazně zkrácena. Po prezentaci došlo na ukázku zázemí zimního stadionu. Následně došlo v oddílovém skladu k zapůjčení potřebné výstroje. Po převlečení a pomoci s vázáním bruslí se šlo na led.

Na ledě byly děti rozděleny podle schopností. Třetina se pohybovala bez hrazdiček a od začátku si užívala volnosti pohybu, který jim umožňovaly pestré a zábavné hry. Zbylé dvě třetiny se bez jejich pomoci bohužel neobešly, ale i za tak krátkou dobu se s individuálním přístupem trenérů a vzbuzenou soutěživostí naučily prvním krůčkům a svižně se postavit. Na závěr akce bylo pořízeno společné foto.

V klubu věří, že s akcí nebyli spokojeni jen oni, ale i rodiče a hlavně její nejmenší účastníci, že je hokej zaujal a akce v nich probudila touhu být jednou hokejistou.

Kopmletní fotogalerii z Týdne hokeje v Roudnici nad Labem najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."