Týden hokeje v Blansku

Týden hokeje v Blansku

Náborová akce Týden hokeje se uskutečnila na zimním stadionu Blansko dne 23. 9. 2017. Akci předcházela mediální kampaň na základních školách, kde děti v prvních a druhých třídách dostaly letáček s místem a časem pořádání akce.

Banner

Samotné akce se zúčastnilo 27 dětí z Blanska a rozlehlého okolí. Děti dostaly při prezentaci svazová dárky doplněné o informační leták klubu HC Blansko s termíny tréninkových jednotek družstva přípravky. Dále pak děti dostaly navíc kartičky hráčů Komety Brno.

Dětem se věnovalo šest trenérů a dva aktivní hráči, odchovanci blanenského klubu. Děti byly rozděleny do 4 skupin a hravou formou strávily na ledě 60 minut s desetiminutovou přestávkou.

Po zahájení náborové jednotky byla rodičům ukázána prezentace hokeje a klubu HC Blansko. Akce byla zakončena ukázkou minihokeje a společnou fotkou. Akce byla hodnocena pozitivně jak rodiči, tak klubem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Blansku najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“