Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

První říjnovou neděli 2. 10. proběhl nábor nových dráčat do klubu HC Draci Bílina. Na nábor přišlo celkem 30 nových zájemců o lední hokej.

Banner

Na akci dorazilo na poměry v Bílině hodně dětí. Ať už těch, co na bruslích nikdy nestály, nebo těch, které se k hokeji po nějaké době vrátily. Anebo i těch, které chtěly zkusit jiný sport na bruslích, než provozovaly doposud. Konkrétně se na akci „Pojď hrát hokej“ v Bílině zaregistrovalo přesně 30 dětí. Na ledě se to tedy pěkně hemžilo.

Nikdo se nezranil, děti se dobře bavily a odcházely z akce s úsměvem a s chutí s hokejem pokračovat. Nejdříve si pod dohledem trenérů osahaly své možnosti při bruslení na ledě. Potom jim byla nabídnuta různá stanoviště, ze kterých si mohly vybrat to, jež se jim nejvíce zamlouvalo. Někteří začátečníci si šli s našimi zkušenými malými hokejisty zahrát hokej nebo fotbal na ledě a někteří například absolvovali připravenou překážkovou dráhu. Nakonec si všichni zkusili, jak vypadá cvičení na tréninku pro ty nejmenší bruslaře.

Po tréninku se všechny děti, které vydržely se silami až do konce, společně vyfotily. Následovalo setkání s rodiči ve společenské místnosti, kde rodiče zhlédli stručnou prezentaci a dozvěděli se vše potřebné k tréninkům ledního hokeje v Bílině, a co ve skutečnosti obnáší mít doma malého hokejistu.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“