Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

V pátek 22. 9. 2017 proběhla na zimní stadionu v Rakovníku náborová akce pod hlavičkou ČSLH s názvem Týden hokeje. Vše začalo v 16.00.

Banner

Akce měla stanovený program, který začínal registrací, vyplněním přihlášek. Pro děti byly připraveny dresy a drobné dárky.

Volný čas před přesunem zapsaných dětí a rodičů ke krátké prezentaci hokeje byl vyplněn ukázkou tréninku rakovnické přípravky přímo na ledové ploše.

Po prezentaci, která byla určena hlavně rodičům a seznámila je se základními informacemi o klubu, finanční (ne)náročnosti, používanou výstrojí, a hlavně bezpečností ledního hokeje, se děti přesunuly do určené šatny, kde se převlékly.

Program pokračoval na ledové ploše, kde si děti převzali trenéři a formou her jim pomáhali s jejich prvními krůčky na ledě. Celou akci zakončilo společné fotografování, při odchodu děti dostaly sladkou odměnu za snahu.

Náborové akce se zúčastnilo 20 dětí za dohledu a podpory dostatečného počtu zkušených trenérů a asistentů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."