Týden hokeje v Jindřichově Hradci u Střelců

Týden hokeje v Jindřichově Hradci u Střelců

V neděli 24. 9. se klub HC Střelci Jindřichův Hradec zapojil do akce Týden hokeje, která probíhala celý týden po celém Česku pod patronací ČSLH.

Banner

V rámci pravidelného nedělního náboru proběhla tato akce za účasti velkého množství dětí a zájmu rodičů, kteří se ptali na různé věci ohledně zapojení jejich ratolestí do tréninkového procesu. Všechny děti vyjely na led úderem 9.00 hodiny, aby ukázaly trenérům a rodičům své dovednosti. Každý účastník před vstupem na led obdržel dárky od ČSLH a drobnosti od našeho klubu a nejvíce ze všeho se samozřejmě dětem líbily hokejové dresy, v kterých se hned předvedly na ledě.

Děti byly rozděleny dle svých dovedností do několika skupin a trénink mohl začít. U každé skupiny byli minimálně dva trenéři, kteří měli k ruce ještě hráče z mladších žáků, kteří pomáhali s výukou a předváděli dětem jednotlivá cvičení.

Tréninková jednotka probíhala za dohledu rodičů, kteří byli vždy připraveni poskytnout dětem občerstvení. Malí Střelci po ledě lítali, plazili se, lezli po čtyřech, jen aby všem předvedli své dovednosti. Hrály se soutěže, hry a na konci i hokej. Náborový trénink proběhl výborně, děti si vše užily a s úsměvem na tváři odcházely z ledu. Klub všem děkuje za hojnou účast a těší se na všechny opět ve středu od 17.00 hodin.

Kompletní fotogalerii z týdne hokeje v týmu HC Střelci najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“