Týden hokeje s Pumy Pelhřimov

Týden hokeje s Pumy Pelhřimov

Pěkné nedělní dopoledne spojené s ledním hokejem strávilo na pelhřimovském zimním stadionu přes 40 dětí. Děti a jejich rodiče přilákala akce Týden hokej, kterou spolu pořádaly HC Pumy Pelhřimov a Český svaz ledního hokeje.

Banner

Předchozí akce, která se konala v lednu, byla ve znamení velkého zájmu malých bruslařů. A nejinak tomu bylo i nyní, i když v porovnání s lednem přišlo méně dětí.

O pohodlí malých návštěvníků a jejich rodičů se po dobu dvou hodin starali kvalifikovaní hokejoví trenéři, dále rodiče hráčů, kteří pomáhali s registrací účastníků a informovali případné zájemce, jaké to je být hokejovým rodičem a také hráči, kteří sehráli ukázkový zápas.

Zatímco předseda klubu Petr Čeněk během patnáctiminutové přednášky seznámil rodiče se vším, co k mládežnického hokeji patří a jak přínosný je pro zdravý fyzický a psychický vývoj dítěte, šéftrenér mládeže Ivan Padělek spolu s dalšími klubovými trenéry rozdávali radost při bruslení a prvních hokejových krůčcích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s Pumy Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "