Týden hokeje v Sedlčanech

Týden hokeje v Sedlčanech

Dne 20. 9. 2017 se uskutečnila akce Týden hokeje ve městě Sedlčany. Akce začala v 15.30, zápis nových členů probíhal do 15.50, přičemž během této doby se zapsalo 16 nových členů, z nichž všichni obdrželi kartičky, dresy a odznaky.

Banner

Prezentaci celé akce provedl hlavní trenér, Roman Chwastek, a předseda oddílu TJ Tatran Sedlčany přednesl informace o oddílu. V prezentaci také oba informovali o nabídkách oddílu; počet tréninků, zapůjčení kompletní výstroje, finanční náklady na sezonu.

Poté byl dán prostor pro dotazy a proběhla volná diskuse s rodiči a zákonnými zástupci. Během prezentace byly pro děti připravené hry – kuželky, slalom s hokejkou a další zábavné aktivity. Odměnou jim byla sladkost.

Děti si zahrály na babu nebo rybáře

V 16, 20 hod. se sešly děti s trenéry na ledě. Na třetině ledu probíhala ukázka tréninku dětí kategorie 3. tříd a minihokej 3 na 3. Nováčkové byli rozděleni do třech skupin: děti, co bruslí s oporou, bruslaře bez opory a zdatnější bruslaře.

Dětem s oporou se věnovalo pět trenérů a děti se seznamovaly s prvními krůčky na ledu. Děti bez opory již zvládaly jednodušší hry jako hru na rybáře, Mrazíka, veverky. Zde se jim věnovali tři trenéři. Zdatnější bruslaři hráli rychlejší hry; honěnou, hry na zloděje a policisty, soutěže v přenášení puků z jednoho bodu do druhého.

Nakonec si děti mohly zastřílet na brankáře. Během akce se všichni společně vyfotili. Celá akce byla ukončena v 17, 30 hod. společným pokřikem a informacemi o dalším tréninku.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sedlčanech najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“