Týden hokeje v Sokolově

Týden hokeje v Sokolově

V úterý 27. 9. 2016 proběhla na zimním stadionu v Sokolově náborová akce „Týden hokeje“, která dle ohlasu přítomných dětí a rodičů měla velký úspěch.

Banner

Náboru se zúčastnilo 18 chlapců a 1 dívka ve věku 4-7 let (2 chlapci ročníku 2009, 4 chlapci narozeni v roce 2010, 3 chlapci ročníku 2011, 9 chlapců a 1 dívka ročníku 2012). Po úvodním představení celé akce a převléknutí do výstroje, se všichni přesunuli na ledovou plochu, kde pod dohledem 7 trenérů, byli kluci a dívka rozděleni do dvou skupin, na úplné začátečníky a na mírně pokročilé.

Obě skupiny prováděly různá cvičení a hry, které odpovídaly jejich schopnostem a dovednostem. Po 35 minutách her a zábavy, se všichni společně stali diváky utkání sokolovské základny (r. 2009) v minihokeji.

Celá akce byla zakončena společným fotem. Při odchodu ze zimního stadionu se většina dětí i s rodiči, zastavila na venkovním stanovišti, kde si všichni mohli vyzkoušet střelbu tenisovým míčkem na brankáře z týmu mladších žáků.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."