Týden hokej ve Veselí nad Lužnicí

Týden hokej ve Veselí nad Lužnicí

Oddíl ledního hokeje ve spolupráci s ČSLH uspořádal dne 27. 1. 2017 na svém zimním stadionu v rámci celostátní akce Týden hokeje nábor s názvem Pojď hrát hokej. Tato akce dala dětem ojedinělou příležitost vyzkoušet si své první krůčky nebo pro již bruslící děti možnost vyzkoušet, jak vlastně probíhá trénink nejmenších hokejistů.

Banner

Celé akci předcházela důsledná příprava a reklamní kampaň. Plakáty a letáčky byly rozvezeny do všech školek ve Veselí nad Lužnicí a spádových obcí v rozsahu do cca 15 km od Veselí nad Lužnicí. Reklama proběhla jak v místním hojně prodávaném měsíčníku Veselsko, tak i prostřednictvím ČSLH v celostátních médiích a v neposlední řadě také na Facebookovém profilu oddílu ledního hokeje TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí.

Do organizace celé akce se zapojilo 12 lidí z oddílu. Tři ženy měly na starost zaregistrování účastníků, 8 trenérů připravilo program a bezproblémový chod akce na ledě a předseda oddílu Patrik Máca přednesl rodičům prezentaci o oddílu ledního hokeje.

Do projektu Pojď hrát hokej se zaregistrovalo celkem 37 dětí. Z tohoto počtu se školičky bruslení, kterou provozujeme každé pondělí a středu, již účastnilo 16 dětí, které nejsou registrovany a začínají s bruslení v letošní sezoně.

Ostatní děti přišly tedy výhradně na danou akci Pojď hrát hokej. Akce byla povedená a děti si odpoledne na zimní stadionu vyloženě užívaly. Odměnou za jejich dobrou náladu pro ně byla diskuze s kapitánem Motoru České Budějovice Lukášem Květoněm, který jim věnoval kartičky s podpisem a poskytl jim i jejich rodičům cenné rady do začátků jejich hokejových kariér.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Veselí nad Lužnicí najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "