Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

Týden hokeje v Třebechovicích pod Orebem

V rámci celorepublikové akce Týden hokeje se ve středu 20. 9. 2017 konala náborová akce i v Třebechovicích pod Orebem. Vzhledem k tomu, že oddíl ještě v tomto termínu nedisponoval ledovou plochu, tak se akce konala na sportovním hřišti místní základní školy formou ukázky tréninku na suchu.

Banner

Tréninková jednotka byla vedena formou ukázky za účasti 25 dětí ročníku 2008-2011, které jsou již členy oddílu. Po úvodním přivítání rodičů s novými dětmi proběhla registrace do projektu, následně byly nově příchozí děti zapojeny do pohybových aktivit na jednotlivých stanovištích. Aktivity na stanovištích byly vedeny pěti trenéry mládeže, mezitím se hlavní trenér věnoval rodičům a vysvětloval jim základy fungování oddílu, práce s dětmi, i hry samotné.

Následovala část prezentační, kdy rodičům byl detailně představen celý projekt a poté byly dětem ukázány hráčské i brankářské výstroje. Celá akce byla zakončena společným fotografováním všech zúčastněných dětí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebechovicích pod Orebem najdete zde.

Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“