Týden hokeje v Praze na Kobře

Týden hokeje v Praze na Kobře

HC Kobra Praha z.s. uspořádala dne 29. 1. 2017 od 9.00 do 11.00 v rámci akce Týden hokeje pod záštitou ČSLH nábor dětí od čtyř do osmi let do hokejové přípravky klubu.

Banner

Organizátory byly připraveny prezentační materiály, navigace na stadionu a náborové letáky. Z pozice trenéra se o příchozí děti starali Petr Hrbek, Šimon Antončík, Frank Kučera, Michal Matějíček, J. Kysela, L. Langer a D. Pulkráb

Příchozí rodiče s dětmi byli uvedeni do místnosti, kde proběhla prezentace projektu Pojď hrát hokej a následně prezentace klubu, jejímž obsahem byla práce s mládeží, výsledky klubu a představení trenérských osobností. Dále byly předneseny podrobně důvody proč začít hrát hokej. Tedy výhoda zapůjčení výstroje pro začátečníky, tři měsíce bez příspěvkové povinnosti, nízké příspěvky pro začátečníky a dobrá práce s mládeží v klubu, která je patrná na výčtu odchovanců (Dominik Furch, Jan Knotek, Luboš Vosátko, Radek Míka, Jaromír Kverka) a také úspěšné mládeži, která v mladším dorostu postoupila do extraligy.

Po prezentaci klubu byla předvedena hokejová výstroj názorně na hráči HC Kobra Praha a poté účastníci náboru vyplnili registrační formuláře. Celkem se náboru zúčastnilo a taky vyplnilo předložené registrační formuláře 33 dětí.

Po kontrole vyplněných formulářů účastníci náboru obdrželi dres národního týmu a dárkový balíček – samolepky, odznak, tatranku apod. Rodiče dostali informační letáky o hokeji a klubové náborové letáky.

Malým hráčům, kteří si nedonesli vlastní vybavení, byly zapůjčeny brusle a helmy. Děti si vyzkoušely trénink pod odborným vedením trenérů a proběhla výuka bruslení.

Ti, kteří uměli alespoň trochu bruslit, si vyzkoušeli trénink se zaměřením na rozvoj hráčských dovedností.

Celou akci ukončil za HC Kobra Praha informacemi pro rodiče Miloslav Šeba, garant projektu Pojď hrát hokej.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Praze na Kobře najdete zde.


Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“