Týden hokeje v Klášterci nad Ohří

V pondělí 26. září 2016 od 17.00 hodin proběhla na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří náborová akce v rámci projektu ČSLH Týden hokeje. Vedení hokejového klubu ve spolupráci s ČSLH provedlo mediální kampaň a propagaci této akce v místních mateřských a základních školách.

Banner

Akce se nakonec zúčastnilo 35 dětí a jejich rodiče, kteří byli v průběhu akce seznámeni s tím, jak se v kláštereckém hokejovém klubu pracuje s těmi nejmenšími v hokejové přípravce a za jakých podmínek se mohou stát členy klubu.

Děti si mohly na ledové ploše vyzkoušet své první bruslařské krůčky pod dohledem klubových trenérů. Dětem také pomáhali maskot českého hokeje lev Puk a bývalý reprezentant Martin Procházka.

Všechny děti obdržely reprezentační dres ČR, klubová trička a mnoho dalších dárků. Akce se všem zúčastněným velice líbila.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."