Týden hokeje v Klatovech

Týden hokeje v Klatovech

Ve středu 28. září byl od časného rána zimní stadion v Klatovech doslova obsypán dětmi, které přišly na akci Týden hokeje. Nábor se setkal s nebývalým zájmem dětí, celkem jich přišlo 63.

Banner

Organizační tým složený především z klatovských trenérů připravil pro děti velmi hodnotný program, který zahrnoval prvky letní přípravy, výuku bruslení a ukázku mini hokeje.

Součástí byl i doprovodný program pro rodiče, kteří kromě toho, že měli možnost sledovat své ratolesti v akci, také zhlédli prezentaci ledního hokeje včetně ukázky výstroje a výzbroje.

Největší zážitek si děti i rodiče odnesli ze samotné akce na ledové ploše, kde se mnozí poprvé seznámili s ledem. Pády předčilo nadšení budoucích bruslařů a snad i malých hokejistů. Akci navštívil také regionální trenér mládeže Vladimír Kramol. Velmi dobře zorganizovanou akci zakončilo společné fotografování dětí.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“