Týden hokeje v Chebu

Týden hokeje v Chebu

Dne 29. 9. 2016 proběhla na zimním stadionu v Chebu s podporou ČSLH akce Týden hokeje. Na zimní stadion nakonec přišlo 16 zájemců o lední hokej.

Banner

Akce byla naplánovaná na 16.30 a první rodiče s dětmi začali přicházet ve stanoveném čase. U vstupu byli všichni příchozí přivítáni a obdrželi plánek s časovým programem akce. V prostorách vrátnice poté děti obdržely nafukovací balónek s nápisem „Pojď hrát hokej“.

Po registraci proběhla prezentace nejen chebského hokeje a hokejové výstroje na ledové ploše za použití projektoru. V přilehlé šatně se následně děti připravily na svůj první trénink za účasti 7 trenérů.

Cca 50-ti minutový trénink byl plný zábavy, her a soutěží. Na ledové ploše byli přítomní hráči 3. třídy, kteří v závěru předvedli modelové utkání v minihokeji s komentářem sportovního ředitele Václava Truhláře.

Po tomto tréninku se děti přesunuly do prostoru malé nekryté ledové plochy, kde si mohly vyzkoušet suchou přípravu jako střelbu na hokejové branky, skákání na bosu a překážkách. Celá akce trvala téměř dvě hodiny. Po celou dobu konání si navíc mohli účastníci vyzkoušet hráčskou a brankářskou hokejovou výstroj v nedaleké šatně.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "