Blíží se další Týden hokeje! Uspořádá ho rekordní počet klubů

Blíží se další Týden hokeje! Uspořádá ho rekordní počet klubů

Uteklo to jako voda, už za chvíli tu je další Týden hokeje. V pořadí již sedmá náborová akce pořádaná v rámci projektu Pojď hrát hokej se uskuteční od 23. do 29. září, a i tentokrát se bude konat ve všech koutech České republiky! Týden hokeje totiž uspořádá hned 152 klubů, což je nový rekord. Rodiče s dětmi tak budou mít rozhodně z čeho vybírat.

Banner

Popularita této náborové akce stále roste. Svědčí o tom stále se zvyšující počet účastníků Týdne hokeje. Tentokrát se do akce zapojí 152 klubů, včetně čtyř nováčků. Těmi budou HC Teplice, HC Bruntál, HC Olomouc a HC Litvínov.

Spousta zábavy, her, legrace a kamarádů

I zde se tak děti můžou těšit na plno zábavy a her na ledě i mimo něj, které pro ně kluby připravují ve spolupráci s Českým hokejem. Na malé účastníky rovněž čekají i věcné dárky, předně pak dres českého národního týmu, který obdrží po registraci do projektu Pojď hrát hokej.

Program je nicméně připravený i pro rodiče, kteří dostanou informace o tom, jak to v klubu chodí, jaké jsou výhody hokeje a jaký má přínos pro rozvoj jejich dítěte. Dále pak obdrží informace o příspěvku 1500 Kč na výstroj (informace rovněž najdete zde).

Kluby pořádající suchou variantu Týdne hokeje:

Další info ZDE.

Pozor by si měli dát všichni návštěvníci Týdnů hokeje ve Studénce a Bruntálu. Zde se uskuteční tzv. suchá varianta Týdne hokeje, což pro účastníky znamená jediné – program bude naprosto shodný jako na ostatních místech, jen s tou výjimkou, že proběhne mimo led. Všichni, kdo se plánují zúčastnit Týdnu hokeje ve Studénce či Bruntálu si s sebou na Týden hokeje místo helmy a bruslí vezmou sportovní oblečení.

Všichni účastníci se mají nicméně na co těšit! Na mnohých místech se na malé zájemce přijedou podívat i velké hvězdy ledního hokeje. V minulosti na Týden hokeje dorazil a s dětmi si na ledě zablbnul například Jaromír Jágr, Martin Straka, Robert Reichel, Patrik Eliáš nebo třeba Martin Ručinský.

Další informace a konkrétní termíny Týdnů hokeje v klubech ve vašem okolí najdete ZDE.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."