Týden hokeje zná své termíny pro sezonu 2018/2019

Týden hokeje zná své termíny pro sezonu  2018/2019

Hokejová sezona 2017/2018 je již minulostí a většina hokejových klubů se už chystá na nadcházející ročník. Během toho se stejně jako v minulých letech uskuteční i dva Týdny hokeje, tedy akce pro děti ve věku od čtyř do osmi let, během které si malí zájemci mohou vyzkoušet, jaké je to být hokejistou.

Banner

V rámci projektu Pojď hrát hokej se doposud uskutečnily čtyři Týdny hokeje, kterých se zúčastnilo přibližně 16 000 dětí po celé České republice. Ostatně i nadcházející Týdny hokeje se uskuteční na více než 130 místech po celém Česku.

Termíny v sezoně 2018/2019:
  • Září: 17. – 23. 9. 2018
  • Leden: 21. – 27. 1. 2019

Děti tak budou mít opět unikátní příležitost na vlastní kůži si na jeden den vyzkoušet, jaké je to být hokejistou. Během celé akce budou pod dohledem kvalifikovaných trenérů a často i ve společnosti svých vzorů. Na akci Týden hokeje totiž v minulosti přijel děti podpořit například Martin Procházka, Milan Hnilička, David Moravec nebo Milan Gulaš.

Týden hokeje není navíc určen jen pro děti samotné. I pro jejich doprovod je připraven bohatý program. Rodiče dostanou dostatek informací fungování klubu, projektu Pojď hrát hokej a dalších projektech ČSLH jako třeba Výstroj pro nejmenší, díky čemuž jsou počáteční náklady na pořízení vybavení téměř nulové.

Poslední, co do počtu klubů rekordní, Týden hokeje si můžete připomenout zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“