Týden hokeje v HC Pumy Agrostroj Pelhřimov

Týden hokeje v HC Pumy Agrostroj Pelhřimov

Kolem 30 dětí spolu se svými rodiči přišlo ráno v neděli na akci Pojď hrát hokej, kterou Pumy pořádaly již popáté. Naším cílem bylo všem ukázat, že bruslení a hokej je skvělý sport, který není jenom pro kluky, ale i pro holky, že je bezpečný a není drahý.

Banner

Oproti předchozím čtyřem ročníkům jsme zaexperimentovali s programem. Vždy je pro nás klíčové, aby děti odcházely z ledu spokojené s úsměvem na tváři a ostatně jejich rodiče také. Proto se na ledě hrály nejrůznější hry, jezdil se slalom mezi kužely nebo se třeba učilo správné vstávání z ledu.

Po programu na ledě jsme sezvali zájemce do šatny, kde jsme jim během krátké prezentace představili klub, výstroj, kterou zájemcům zdarma půjčujeme a kterou některé děti hned vyzkoušely, rozvojové programy svazu a vše ostatní, co se rodiče potřebovali dozvědět.

Kromě dárků, které připravil Český hokej (samolepky, letáky o vhodnosti hokeje, dres, krekry aj.) jsme účastníkům dávali samolepky s klubovým logem, klubovou kšiltovku a letáky s časy tréninků v našem oddíle. Na následujícím tréninku už byli nově dva malí účastníci této akce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Pumy Agrostroj Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpQjkG1c
Ondřej Pavelec

mistr světa 2010

„Každé soustředění, třeba i jednodenní, může každého gólmana posunout o nějaký ten kousíček dopředu.“