Týden hokeje zná své termíny pro sezonu 2019/2020

Týden hokeje zná své termíny pro sezonu 2019/2020

Hokejová sezona ještě ani neskončila a my pro vás pomalu ale jistě chystáme tu další. Do diáře si tak již teď můžete napsat následující dva termíny Týdnů hokeje. Oblíbená náborová akce se v sezoně 2019/2020 uskuteční 23. až 29. září a 20. až 26. ledna.

Banner

V rámci projektu Pojď hrát hokej se Týden hokeje uskutečnil již šestkrát a umožnil tak vyzkoušet si tento krásný sport téměř 25 000 dětem. Naposledy se do této náborové akce zapojilo rekordních 149 klubů a podobná účast se dá čekat i v následující sezoně. Nemusíte se tedy bát, že by se Týden hokeje nekonal nikde v blízkosti vašeho bydliště.

Termíny v sezoně 2018/2019:
  • Září: 23. – 29. 9. 2019
  • Leden: 20. – 26. 1. 2020

Týden hokeje je primárně určen dětem ve věku od čtyř do osmi let, zapojit se ale mohou po domluvě s pořadateli mladší i starší zájemci. Na všechny účastníky čeká zábavný program na ledě i mimo něj, který jim přiblíží, jaké je to být hokejistou nebo hokejistkou. Kromě her a zábavy se děti mohou těšit i na nové kamarády a dárky od projektu Pojď hrát hokej. V minulosti přišli dětem s prvními krůčky na ledě pomoct i hokejové osobnosti jako Jaromír Jágr, Milan Hnilička nebo například David Moravec.

Na své si přijdou i rodiče, pro které je připraven doprovodný program, během kterého jim zástupci klubu přiblíží, co všechno obnáší mít doma malého hokejistu a seznámí je i s dalšími projekty Českého hokeje, díky kterým je možné minimalizovat počáteční výdaje, například na výstroj, téměř na minimum.

Jednotlivé termíny Týdnů hokeje budou zveřejněny v sekci Týden hokeje. Nicméně již teď v této sekci naleznete podrobnější informace o náborové akci.

 

další články

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.