Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Akce Pojď hrát hokej se ve středu 25. 9. 2019 zúčastnilo v Poličce 17 dětí. Vyplněno bylo 13 formulářů.

Banner

Při registraci dostali rodiče informace o projektu „Pojď hrát hokej“, předali jsme jim propagační letáčky s vytištěným programem akce. Děti dostaly drobné dárky a ty, co vyplnily formulář, dresy.

Po registraci se účastníci akce přesunuli do bufetu, kde si mohli prohlédnout klubové fotografie z historie oddílu a ze současnosti, vystavené staré i nové hokejové výstroje, poháry a medaile. Při promítání powerpointové prezentace seznámil předseda klubu rodiče s historií našeho klubu, organizací mládežnických kategorií a termíny bruslení. Rodiče a děti také zhlédli propagační video. Seznámili jsme rodiče s finanční stránkou hokeje – členskými příspěvky, cenou výstroje, podporou ze strany Českého hokeje na hokejové vybavení a možností zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech. V krátkosti jsme se zmínili o odchovancích našeho klubu a prezentovali výsledky mládeže v posledních letech.

Po převlečení pokračoval program na ledě – seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Program na ledě trval asi 45 minut.

Následovalo společné focení všech účastníků akce včetně rodičů.

Propagace akce Týden hokeje proběhla v regionálním tisku, na plakátech vylepovacích ploch či letácích a plakátech ve školách a školkách ve městě i okolních obcích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“