Týden hokeje s HC LVI 2009

Týden hokeje s HC LVI 2009

Dne 20. 9. 2018 se konala již počtvrté akce Týden hokeje v hokejovém klubu HC LVI 2009. Během chvíle se vestibul Hokejového centra Pouzar zaplnil dětmi s rodiči a prarodiči, některé z nich přišli podpořit i sourozenci. Náboru se zúčastnilo a do projektu Pojď hrát hokej zapsalo celkem 15 dětí.

Banner

Nábor nových mladých hokejistů začal již o něco dříve než v původně plánovaných 16:30 hodin. Kluci byli velmi natěšení a nedočkaví.

Po registraci si děti převzali od rodičů naši trenéři a odvedli je do tělocvičny, kde pro ně připravili hry a cvičení.

Po cvičení v tělocvičně se rodiče dětí přesunuli do restaurace, kde se od zástupce klubu, pana Václava Švece, dozvěděli důležité informace o akci Týden hokeje či o vzniku a filozofii klubu HC LVI 2009 z.s. Odpovídáno bylo také na dotazy.

Po skončení prezentace se rodiče s dětmi přesunuli do šaten. Zde byly připraveny naše asistentky, které pomáhaly dětem s oblékáním, a pokud bylo třeba, zapůjčily jim potřebnou výstroj.

První krůčky na ledě si všichni vyzkoušeli na části hřiště vyhrazené pro úplné začátečníky, kde byly připraveny hrazdičky a kužely. Za pomoci trenérů si pak mladí hokejisté mohli vyzkoušet různé překážkové dráhy, střelbu na brankáře, bruslení s pukem, přeskoky, slalom mezi překážkami a další hokejové dovednosti. Děti byly velmi šikovné, nadšené a užívaly si vše plnými doušky.

Na závěr pro ně připravil ročník 2011 ukázku zápasu, někteří se mezi naše hokejisty zapojili a vyzkoušeli si, jaké to je být v zápalu boje. Ti, co nechtěli, nebo se báli, fandili, co to šlo.

Celá akce proběhla naprosto skvěle, děti se výborně bavily. Akce byla zakončena společnou fotografií.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC LVI 2009 najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.