Zaregistruj se do projektu Pojď hrát hokej a získej příspěvek na první výstroj

Zaregistruj se do projektu Pojď hrát hokej a získej příspěvek na první výstroj

Každý účastník Týdne hokeje může získat poukaz na 1500 Kč na hokejovou výstroj. Kompletní informace najdete níže.

Banner

Staňte se součástí hokejové rodiny

Hrajte hokej organizovaně a získejte příspěvek na vaši první výstroj. Každý, kdo se rozhodne stát aktivním hokejistou, nedovršil věku 10 let a klub jej zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (ČSLH), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje CCM. Jedinou podmínkou k získání poukazu je být v momentu registrace do ČSLH zapsán i do projektu Pojď hrát hokej. Zápis do projektu je možné provést zde.

Jak se ke mně poukaz dostane?

Jednoduše prostřednictvím emailu a to přibližně do jednoho měsíce po provedení registrace do ČSLH. Součástí emailu, který obdržíte, bude i slevový poukaz v hodnotě 1500 Kč s vašimi údaji a unikátním kódem. Tento poukaz si jednoduše vytisknete a uplatníte ve vybraných hokejových obchodech.

Kde, kdy a na jaké zboží mohu poukaz uplatnit?

S vytištěným poukazem zajdete na vybrané prodejny s hokejovým vybavením a tam slevu uplatníte. Seznam prodejen vám bude poslán společně s poukazem a bude se postupně rozšiřovat, abychom vám co nejvíce zjednodušili cestu k prvnímu hokejovému vybavení. Platnost poukazu je 6 měsíců od data jeho vystavení. Poukaz je nepřenosný a platí pouze při nákupu hokejové výstroje CCM pro děti a mládež (brusle, hokejka, jednotlivé chrániče, helma, ribano - sportovní textil, hokejové doplňky).

Věříme, že spolu s podporou, kterou získáváte ze strany klubů, vám tato poskytnutá výhoda zjednoduší váš vstup do hokejové rodiny. Těšíme se na vás a přejeme hodně zdaru na vaší hokejové cestě.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "