I letos se uskutečnil tradiční seminář Pojď hrát hokej. Tentokrát online formou webináře

I letos se uskutečnil tradiční seminář Pojď hrát hokej. Tentokrát online formou webináře

Konec května již tradičně patří seminářům, které Český hokej pořádá v rámci projektu Pojď hrát hokej pro všechny zástupce hokejových klubů z projektu. Obsah semináře se oproti minulým ročníkům příliš nelišil, opět byla na programu zajímavá a obohacující témata, rozdílná však byla forma letošního semináře.

Banner

Vinou nastalé koronavirové krize se seminář přesunul z přednáškových místností na různých místech republiky na internet. Formou online webináře se tak zástupci klubů mohli připojit a zároveň i vznést své dotazy, které byly okamžitě přítomnými přednášejícími zodpovězeny.

Co za témata seminář nabídl
  • Vývoj elektronizace Českého hokeje
  • Informační systém pro kluby
  • Řízení a komunikace v době krize
  • Skills-coach Českého hokeje
  • Dotace a jejich změny
  • Vyhodnocení Pojď hrát hokej

Mezi přednášejícími byli například manažer rozvoje Českého hokeje Slavomír Lener, který se ve své přednášce věnoval řízení a komunikaci v době krize, nebo například Milan Hnilička z Národní sportovní agentury, který se zaměřil na dotace a jejich změny v souvislosti se zavedením Národní sportovní agentury.

Kromě těchto dvou témat se webinář věnoval vývoji elektronizace jednotlivých systému Českého hokeje, informačnímu systému používanému pro řízení klubové agendy a například i tématu "sklills-coach" a jeho roli v Českém hokeji.

V poslední části webináře přišla řada na vyhodnocení projektu Pojď hrát hokej v uplynulých čtyřech letech a představení jeho podoby na následující čtyři roky. „Seminářem jsme uzavřeli čtyřletý cyklus projektu. Chtěli bychom touto cestou poděkovat klubům i partnerům za aktivní přístup a podporu projektu. S ohledem na aktuální situaci jsme zvolili online formát semináře a těší nás, že to vzbudilo velký zájem klubů," říká manažer projektu Pojď hrát hokej Pavel Landa.

Pro všechny zástupce klubů, kteří se nemohli zúčastnit, ale i pro ty, kteří by si webinář prošli rádi ještě jednou, bude k dispozici záznam i veškeré prezentace. Všechny kluby, které jsou zapojeny do projektu Pojď hrát hokej, je dostanou ke stažení do informačního systému.

další články

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.