Týden hokeje v Karviné

Týden hokeje v Karviné

Ve čtvrtek 24. ledna proběhla na Zimním stadionu v Karviné již 5. akce Týden hokeje, kterou pořádal Český hokej ve spolupráci s HC Býci Karviná a dalšími více než 140 kluby v České republice. Týden hokeje jsme propagovali v karvinských mateřských i základních školách a akce opět dopadla úspěšně!

Banner

První náborová akce v roce 2019 hodnocena velmi pozitivně. Akce se zúčastnilo 29 dětí, které se k nám přišly podívat úplně poprvé. Nové nálepky Českého hokeje, dres a další drobnosti udělaly velkou radost malým sportovcům. Následná prezentace v klubovně byla stručná, informativní a hodnotná.

Po krátké prezentaci následovala ukázka „suché přípravy“. Poté už se děti v doprovodu rodičů přesunuly do šaten, kde jim trenér ukázal, co všechno si na sebe malý hokejista musí obléct před tím, než vyrazí na led. Klub HC Býci Karviná se intenzivně věnuje mládeži, kterou kompletně zásobuje hokejovým vybavením. 

Proto na akci Týden hokeje byly pro všechny účastníky připraveny k zapůjčení zdarma brusle a hokejové přilby. Po oblečení prvního hokejového dresu se svým jménem se děti za pomocí rodičů přesunuly na střídačku.

Na děti čekal ukázkový zápas třetích a čtvrtých tříd. Po společném focení je čekal první organizovaný trénink s trenérkou. Všichni si vyzkoušeli první krůčky na ledě s židličkami a barevnými kostkami. Všem zúčastněným děkujeme a na děti se budeme těšit příště.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Karviné najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“