Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Ve středu 22. ledna proběhla na zimním stadionu náborová akce „Týden hokeje“, která se koná pod záštitou Českého hokeje. Akce se zúčastnilo 7 dětí.

Banner

Vyplněno bylo 7 formulářů. Při registraci dostali rodiče informace o projektu „Pojď hrát hokej“ a předali jsme jim propagační letáčky s vytištěným programem akce. Děti dostaly drobné dárky – náramky, odznaky, samolepky a dresy Českého hokeje.

Po registraci se účastníci akce přesunuli do bufetu, kde si mohli prohlédnout klubové fotografie z historie oddílu a ze současnosti a vystavené staré i nové hokejové výstroje, poháry a medaile. Při promítání powerpointové prezentace seznámil předseda klubu rodiče s historií našeho klubu, organizací mládežnických kategorií a termíny bruslení. Rodiče a děti také zhlédli propagační video. Seznámili jsme rodiče s finanční stránkou hokeje (členské příspěvky, ceny výstroje, podpora ze strany Českého hokeje na hokejové vybavení, možnost zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech). V krátkosti jsme se zmínili o odchovancích našeho klubu a prezentovali výsledky mládeže v posledních letech.

Po převlečení pokračoval program na ledě – seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Na ledě se dětem věnovalo 5 trenérů. Program na ledě trval 45 minut. Následovalo společné focení všech účastníků akce.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "