Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Již po třetí pořádaly pelhřimovské Pumy náborovou akci Týden hokeje. A opět přišlo hodně dětí, pro které byly připraveny skoro dvě hodiny zábavy.

Banner

Akce začínala v 10:00 ukázkovým utkáním přípravky. Přibližně do 10:45 fungovalo registrační oddělení, kde čtyři maminky současných hráčů klubu, pomáhaly vyplňovat registrační formuláře, dávaly dárky a informace k průběhu akce.

Dětem na ledě se věnovalo 5 trenérů s licencí ČSLH a 3 asistenti, kteří se na různých stanovištích starali o radost dětí z bruslení. Děti si mohly zkusit zahrát hokej, vystřelit na bránu, sbíraly míčky, jezdily přes různé překážky a hrály na rybáře, na mrazíka apod.

Zájemci z řad rodičů si vyslechli v šatně přípravky prezentaci o životě malých hokejistů, jejich rodičů, fungování klubu, sponzorech, svazu a jeho podpoře. A na úterním tréninku se již objevili Lukáš, dva Maxíci, Jiřík a Matěj.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC Pumy Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.